1
文德斯向前行
One Who Set Forth: Wim Wenders' Early Years(2007)
德国 / 纪录片 / 2007-10-08上映 / 片长96 分钟
豆瓣评分TM
我要评分

8.1 148人评价

剧情简介

人到底為何而活?溫德斯自白這是他作品的核心命題。在片中可看到溫德斯早期的作品,以及影片如何真實反映導演的人際關係,甚至包括瀕死經驗的生命點滴。溫德斯真實誠摯回顧一生,童年、家庭、父母、電影,並訪問他生命中的重要人物,歷任妻子與長期工作夥伴,以及他們與溫德斯的關係,對於電影創作有興趣者不可錯過。
Drawing parallels between his early films and his personal biography, this documentary traces Wim Wenders’ own history, focusing on the director’s life prior to his leaving Germany for the USA after his international breakthrough with The American Friend .

演职员

    剧照
    打开App查看全部预告片

    短评 写短评

    喜欢这部电影的人也喜欢

    影评 写影评