这个杀手不太冷

Enchanted
2017-11-30 23:19:27

I hope you’re not lying, Leon.

I really hope that deep down inside there’s no love in you.

Because if there is…just a little bit of love in there for me…I think in a few minutes you’ll regret

you never said anything.

I love you, Leon.

——《Leon》

I want love or death
Matheilda:If i win

you never said anything.

I love you, Leon.

——《Leon》

I want love or death
Matheilda:If i win you keep me with you for life. 🙁
画风超级美(纽约) And 气氛与配乐都恰到好处
——Mathilda:Is life always this hard, or just when you're a kid? ——Léon:...Always like this.
Léon:And stop saying"okay"all the time!Okay? Mathilda:Okay. Léon:Good... 真的里昂太帅气了w Mathlida也真的是小萝莉啊啊啊!!!

经典的94电影.. 太优秀的作品了我实在写不出影评 就致敬经典吧.

里昂终究没能逃掉,当他满面血污地走向咫尺之隔的大门时,一只手枪跟在后面。一个惊心动魄的主观镜头:逐渐倾斜的地面宣告了他的死亡。

还是未曾预料到的.希望Mathilda可以带上他的那一份稳重与勇气 生活得更好🔸

我所认为最深沉的爱,莫过于分开以后,我将自己活成了你的样子。

这个杀手不太冷的更多影评

推荐这个杀手不太冷的豆列