神奇女侠 神奇女侠 7.1分

善恶共存,你可以做出你自己的选择。

Wendy
2017-11-25 13:37:56

Diana said to the God of Truth“You are right about everything, but the mankind are more than that.”

人类的确因为自私,恐惧,贪婪,嫉妒互相残杀,发动战争,但是这不是一切。他们同样有善心,有勇气,有爱。善恶共存。你可以选择。Diana 最后没有杀Dr poison, 她相信爱,她做出了她的选择。

“It’s not about whether they deserve it or not, but what you believe.”she believes in love and she made the choice to choose the good virtues, and so do I.

0
0

查看更多豆瓣高分电影电视剧

回应(0)

添加回应

神奇女侠的更多影评

推荐神奇女侠的豆列

了解更多电影信息

豆瓣正在热议

豆瓣
我们的精神角落
免费下载 iOS / Android 版客户端
App 内打开