不如成为植物

soldier crab
-Trust me, I’m in good shape. I know I’ve got a lot of money with Tony. We will take it and leave together, just the two of us. Go.
-You are saying that so I won’t worry. I don’t wanna lose you .
-You’re not gonna lose me. You’ve given me a taste for life. I wanna be happy, sleep in a bed, have roots. You’ll never be alone again. Please, go now, baby, Go! Calm down. Go now. Go. I love you, Mathilda.
-I love you too, Leon.
这是我觉得最感人的一段对白。有点呆的Leon,机灵可爱的Mathilda,这么奇怪的组合将这部片演得感人至深。
大叔加个萝莉的题材现在已经是有点泛滥成灾了。
第一部看的是《大叔》,当初震撼得没话说。日后想起来却是觉得男主实在是有给帅到,剧情有点无厘头,坏蛋有点白痴了。
-I love you too, Leon.
大叔加个萝莉的题材现在已经是有点泛滥成灾了。
《这个杀手不太冷》起初有点后悔真不应该弄部这么高清的看,因为这里面的人除了小女孩,其他人还真不怎么样。但是就是因为少了花哨的东西,留在我心中的不会只记住的是男主的长相和帅气的动作,更多的是Leon和Mathilda之间隐隐的爱情。虽然我向来不相信有什么老少配,但是不妨将女孩带给大叔的改变看做是一种人生崭新的况味,为他的人生开启了一扇窗户。
有太多的片,在坏人觉悟之后,让他们尝了点甜头,就将他们的生命完结了。看完结局的我也在不停地遗憾为什么会这样。但毕竟男主是干杀手的勾当,又是在袒护贩卖毒品的人,更是在跟国家机器做斗争,这样的一个角色又怎么能在现实生活中生活呢?不如将他变成校园里的那株植物,给他一个可以生根的地方,静静地看着女孩长大。

这个杀手不太冷的更多影评

推荐这个杀手不太冷的豆列