我们都有好声音V.S我们都是声音控  去小组页 > 我们都有好声音V.S我们都是声音控 13697个成员

903

luenluen 2017-08-03 02:01:18

如果有得拣,我想返到十三四岁嗰时静鸡鸡匿埋摞住烂鬼benq系咁搵信号听903嘅日子。我唔想变得好劲好叻好有钱。好单纯咁钟意d DJ,听mini,细so打歌。听阿芝天马行空。听谢茜嘉友谊商店一千零一晚故事。听森美做大哥。听林一峰交换日记。听王贻兴八王子。听妹妹妹妹。听wasabi。追住听广播剧。 一边听一边乱咁画d唔知会变成点嘅嘢。 11 扑住听叱咤颁奖礼。 嗰个世界8成系我听嚟嘅。 变咗露,乜都变晒露。 系啊我都老啦。 d小朋友唔明噶啦。 先至发觉,原嚟我特别钟意净系听人把声讲嘢,系因为903。钟意听电影原声台词,声效。呢两年开始钟意舞台剧把声包含嘅戏剧性同故事感。系咁。 分享主播电台#经典港台广播剧-黄金少年#:http://music.163.com/radio?id=344506105&userid=86130245(来自@网易云音乐) 分享主播电台#「7Y3D」粤语广播剧站#:http://music.163.com/radio?id=339657061&userid=86130245(来自@网易云音乐)

0

回应

还没人回应,我来添加

推荐小组

豆瓣
免费下载 iOS / Android 版客户端